Veckans Tema

Tjohoo på er, jag har nu bestämt mig för att  gå efter teman ju. och temat vecka 36 är:

*trumvirvel*
 MUSIK!
i know, men ibland blire ju faktiskt lite mer intressanta teman.. som nu då va ^^ not. men okej. Music it is, och då väljer jag att idag lägga upp ett Youtube klipp på dagens låt. Jag bjuder också på en liten samling bilder från mitt fina face när jag skriver detta inlägg. moha!

MJ and the Jackson 5 " I want you back " får mig alltid att vilja ställa mig upp och dansa järnet :D love it!

  



hoppas ni tappar matlusten xD nej fy mig. Nu ska jag äta :D byee ♥


YES!

Sköna måndag, idag börjar jag kl. 12.10 och slutar 15.00. Jag har redan varit i stallet och longerat och mockat och hunnit fixa i ordning mig inför skolan. Triad var hur fin som helst idag. Älskar ''ponnyn'':D:D:D
idag jobbade vi på volten över en bom i trav och galopp. Han var så duttig såå ^^ Sen gjorde vi lite travökningar samt lite piaff. Han samlade sig superfint! OCH gjorde perfekta halter. Ska börja longera ännu mer. Han är så duktig och det är kul att se hästen arbeta när man står på marken.

( fattar inte varför denna inte las ut förut..)


Söndag kväll.

I just wonder why,
why all these secrets,
why tell the first
 page of it and leave the
 rest for someone else to figure out.
Why make people jealous?
 And why are you so happy about it?
Just face the fucking truth.
Be you.


höstskor ;D

en sista innan jag stänger ner för kvällen


billiga alternativ för er som känner för det. :) jag kommer helt klart satsa på det iaf.






Dessa är också hemskt vackra :D


titta vad jag hitta!


supersöta tjocktröjor/cardigans perfekta att rida i nu till hösten. Can´t wait :D tänk solig höstdag med fina röda/orangea löv överallt och en härlig stubbåker att rida dressyr på. thats HEAVEN!
( provade en vinterridjacka här om dagen också. Vill ha den. Har tyvärr ingen bild. får lägga upp sen. Den är kanske inte så snygg men super skön! )

byee :P


debut.

Yes, tro det eller ej men idag startade jag min första dressyrtävling. LA:1 på Smedby (Täby Ridklubb) kändes bra, riktigt fin på framridningen men sen "dog" han på väg till banan och vi gick i ett undertempo hela ritten. Fick inte fram honom alls. Slet som ett djur och det var minst 30 grader varmt i ridhuset!! Vi fick 61,58%. Vilket nog är iallafall ett okej resultat för sin första ritt. Jag var aldrig nervös och det betyder otur..  Sen att det tog över en timme att lasta Triad efter var väl inte lika kul. Caroline kom sexa, Malin red fel väg och Karin red ut sig. Marcus vägrade sluta rygga och gick in i väggen, tråkigt.
vet inte varför jag satte mig framför datan då vi har KRÄFTSKIVAAAA :D Så kul att alla kunde komma. Fast Annika ligger och sover -.- . som vanligt.

Jag tror jag har funderat ut ett bra tema tills på måndag. Ha det gööööt :D

När man talar om älgarna..

Gud, jag har aldrig varit nervös på det här sättet förr. Riktigt sjukligt nervös nu alltså. rädd att jag inte kommer vakna om jag somnar, rädd att jag försover mig eller svimmar i morgon x] fan vilken noja.

Jag VET att jag inte skulle vara tråkig och skriva om dagen som gått men temat har inte börjat än, hehe. Iallafall så hade vi Naturkunskap B inne på skansen idag och jag, Stephanie och Josefina satt och kollade älgar i 30 minuter. Det var ju så lagom intressant. Sen satt jag och pratade om älgar när jag var ute och red och så vips kom det en älgko med kalv utspringande ur skogen. WoOW O.o Ne, dom stanna och kolla på mig innan dom började äta ute på ängen. sjukt "tama" måste jag säga. De bryr sig inte om människor alls här i Angarn. Måste varit rymlingar från Skansen! Appropå älgar så höll jag på att bli översprungen förra hösten av älgkon med två kalvar! Jag såg hur trafiken på haga rakan stod helt still och människor stod och kollade bakom en skogsdunge precis framför mig så jag valde att stanna. Mest för att ta reda på vad som pågick, tänkte typ arg unge som klättrat upp i ett träd eller världens största pytonorm som låg där bakom. Men så kom det springande tre älgar två meter framför mulen på Triad. Han hann inte ens reagera, han stod där som ett fån och jag gapade ungefär såhär :O

Shit vad det regnar!! Jag ska skriva ett längre inlägg i morgon då vi ska ha fest, fest, fest :D see You then Motha fokaaaaaaaaaaaa ♥

Yo

Hallå hallå,
Tänk att man alltid ska komma på så mycket bra att säga när man inte har någon dator. Det är verkligen så.. Jag får total idétorka så fort jag sätter mig framför datorn och ska skriva ett inlägg, medans jag får både en och två bra idéer när jag till exempelt sitter på bussen eller är ute och rider. Så idag kom jag på en sak. Jag ska ha ett tema varje vecka som jag ska utgå ifrån. Som om jag inte har något bättre för mig men det kan ju bli en kul grej får vi hoppas!

Jag ska försöka skriva om "viktiga" saker. Inte bara vad jag har gjort. Liksom, idag har jag gått i skolan och sen åkte jag hem och red Triad blabla.. sånt är ju rätt tråkigt att läsa. Dock kommer jag tipsa om roliga Youtubeklipp för jag är en riktig Youtube nörd :)

So..

RSS 2.0